ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εφόσον δεν είστε ικανοποιημένοι από την αγορά σας εντός 7 ημερολογιακών ημερών απο την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος. Σημειώνουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από την υπηρεσία ταχυμεταφορών στην απόδειξη παραλαβής για τον έλεγχο του εμπρόθεσμου.

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ & ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη.
Αυτό σημαίνει:

• Να μην έχουν φθορές
• Να είναι στην αρχική τους κατάσταση
• Το καρτελάκι πάνω στο προϊόν
• Να μην έχουν πλυθεί
• Η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν

Αν τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, μπορείτε να μας ενημερώσετε για επιστροφή. Σε διαφορετική περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.
Η επιστροφή χρημάτων γίνεται πάντα στην τιμή αγοράς του προϊόντος την ημέρα της αγοράς του, αφαιρουμένων 8€ που αφορούν στην διαχείριση της παραγγελίας και τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής των προϊόντων στο vivereboutique.gr. Η διεύθυνση επιστροφής είναι Acs Κερατσινίου με χρέωση Vivere boutique, μέσα στο δέμα, μας αναγράφεται τον αριθμό IBAN, το όνομα τραπέζης & το ονοματεπώνυμο δικαιούχου. Όταν παραλάβουμε το αρμόδιο τμήμα ελέγχει αν το προϊόν πληροί τις προϋποθέσεις επιστροφής. Η κατάθεση των χρημάτων σας θα γίνει εντός 10 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα λάβουμε τα προς επιστροφή προίόντα και εφόσον αυτά πληρούν τις προϋποθέσεις περί επιστρεφόμενων προϊόντων όπως αυτές περιγράφονται παραπάνω.
Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείτε μόνο σε τράπεζα Alpha Bank & Εθνική bank.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση που με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του vivereboutique.gr αποστάλθηκαν προϊόντα ελαττωματικής ποιότητας ή λάθος προϊόν, το vivereboutique.gr αναλαμβάνει την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος της επιστροφής & τα έξοδα επαναποστολής. Προκειμένου να διαπιστωθεί ότι το προϊόν είναι ελαττωματικό θα πρέπει να μας αποστείλετε με φωτογραφίες του προϊόντος ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, προκειμένου να ελεγθεί από το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας. Εάν μας αποστείλετε το προϊόν χωρίς να τηρηθεί η παραπάνω διαδικασία τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν εσάς και η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα της άρνησης της παραλαβής του. 

ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΓΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ, μετά το πέρας της ημέρας, το vivereboutique.gr δεν έχει ουδεμία ευθύνη για την κακή χρήση προϊόντος / λάθος θερμοκρασία πλυσίματος.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, πριν την αποστολή της, μέσω μηνύματος στα social μας ή τηλεφωνικά. Σε περίπτωση που η ακύρωση γίνει μετά την αποστολή της παραγγελίας επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής και επιστροφής, κόστος (5€).

Αναζήτηση προϊόντων

Μετάβαση στο περιεχόμενο