ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ & ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

To vivereboutique.gr για τη διευκόλυνση των συναλλαγών αλλά και την άμεση εξυπηρέτησή σας, παρέχει τις παρακάτω επιλογές πληρωμής & κόστος αποστολής:

Για παραγγελίες εντός Ελλάδας, που υπερβαίνουν στο σύνολο το ποσό των 55€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Για παραγγελίες εντός Ελλάδας, κάτω των 55€, το κόστος μεταφορικών είναι 3€.

Για παραγγελίες για Κύπρο, το κόστος μεταφορικών είναι 9€ & δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Ισχύει μόνο για τις αποστολές εντός Ελλάδας & το επιπλέον κόστος ανέρχεται στο 1€. Η πληρωμή γίνεται με την παραλαβή του δέματός σας από την εταιρεία courier που συνεργαζόμαστε.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Επιλέγοντας πληρωμή με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα θα μεταφερθείτε στην αντίστοιχη υπηρεσία της Viva Wallet η οποία σας προσφέρει τον πλέον ασφαλή τρόπο πληρωμών μέσω της κάρτας σας. Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και κατά τη διάρκεια αυτής, καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανόμενων των στοιχείων της κάρτας σας) δεν αποθηκεύεται στο vivereboutique.gr

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
Για να πληρώσετε με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του vivereboutique.gr , απλά πατήστε “Πληρωμή Μέσω Τραπέζης” στον τρόπο πληρωμής στο check-out. Θα σας εμφανιστεί ο λογαριασμός Alpha Bank / Viva Wallet / Εθνική τράπεζα, για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε την αγορά σας.
Σημείωση: Τα έξοδα μεταφοράς από άλλη τράπεζα επιβαρύνουν εξ’ολοκλήρου τον εντολέα.
Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να γίνει συμπληρωματική κατάθεση με τα έξοδα της τράπεζας.
Οι συναλλαγές θα εκτελούνται εφόσον το ποσό πιστωθεί στο λογαριασμό της εταιρίας (το valeur εξαρτάται από την εκάστοτε τράπεζα).

Alpha Bank
GR8901402550255002320007098
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Δεναξά Ειρήνη Ανδρομάχη

Viva Wallet
GR4670100000000814609527050
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Δεναξά Ειρήνη Ανδρομάχη

Εθνική Τράπεζα
GR1001100880000008862333419
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Δεναξά Ειρήνη Ανδρομάχη

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ενημερώνουμε τους πελάτες μας πως σε περίπτωση που δεν παραληφθεί κάποια παραγγελία, οι επόμενες θα πρέπει να γίνουν αποκλειστικά με τη χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας, τραπεζικής κατάθεσης ή προκαταβολή παραγγελίας & δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής.

Αναζήτηση προϊόντων

Μετάβαση στο περιεχόμενο