ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ & ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγή στα προϊόντα που αγοράσατε εφόσον δεν είστε ικανοποιημένοι από την αγορά σας εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος. Σημειώνουμε ότι ημερομηνία παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από την υπηρεσία ταχυμεταφορών στην απόδειξη παραλαβής για τον έλεγχο του εμπρόθεσμου. 

Μπορείτε να κάνετε αλλαγή με άλλο νούμερο ή χρώμα, αλλαγή με άλλο προϊόν ή έκδοση πιστωτικού κουπονιού.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ “LAST CHANCE”:
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΛΛΑΓΗ Ή ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ Ή ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ “LAST CHANCE”, τα οποία είναι τελευταία κομμάτια & βρίσκονται σε έκπτωση/ τιμή κόστους.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΕ COURIER:
Στέλνουμε εμείς το νέο δέμα και μόλις το παραλάβετε, δίνετε εσείς το παλιό δέμα πίσω στην συνεργαζόμενη courier. Η αλλαγή γίνεται με ανταλλαγή δεμάτων.
Το κόστος αποστολής του νέου προϊόντος (5€) επιβαρύνουν τον πελάτη, τα οποία πληρώνετε κατά την παραλαβή. Δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί 2η αλλαγή/πιστωτικό στο ίδιο προϊόν.
Σε περίπτωση καινούργιας παραγγελίας μαζί με την αλλαγή, τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Σημειώνεται ότι στις αλλαγές δεν ισχύουν τα εκπτωτικά κουπόνια.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΟ SHOWROOM:
Μας ενημερώνετε για την αλλαγή σας & με ποιο προϊόν θέλετε να την πραγματοποιήσετε, και μπορείτε να κάνετε αντικατάσταση του προϊόντος με προγραμματισμένο ραντεβού στο Showroom μας, σε 1-2 εργάσιμες ανάλογα με την διαθεσιμότητα του προϊόντος, χωρίς επιπλέον κόστος.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη.
Αυτό σημαίνει:
• Να μην έχουν φθορές
• Να είναι στην αρχική τους κατάσταση
• Το καρτελάκι πάνω στο προϊόν
• Να μην έχουν πλυθεί
• Η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν

Στην περίπτωση που το προϊόν πλυθεί & παρουσιαστούν αλλοιώσεις / ελαττώματα στο προϊόν, το vivereboutique.gr δεν έχει ουδεμία ευθύνη ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΛΛΑΓΗ για την κακή χρήση προϊόντος / λάθος θερμοκρασία πλυσίματος.

Αν τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε αλλαγή. Σε διαφορετική περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την αλλαγή.

ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ 3 ΜΗΝΩΝ
Σε περίπτωση που ζητήσετε έκδοση πιστωτικού, θα σας σταλεί προσωπικό μήνυμα με κουπόνι που θα αντιστοιχεί στο ποσό των επιστρεφόμενων χρημάτων, τα έξοδα της επιστροφής του προϊόντος επιβαρύνουν το vivereboutique.gr & τα έξοδα αποστολής του καινούργιου όταν ζητηθεί να εξαργυρωθεί το πιστωτικό, επιβαρύνουν τον πελάτη, κόστος (5€). Η εξαργύρωση του πιστωτικού κουπονιού πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 3 μηνών από την ημερομηνία αποστολής του κουπονιού. Μετά το πέρας των 3 μηνών, διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την εξαργύρωση του.

Αναζήτηση προϊόντων

Μετάβαση στο περιεχόμενο